di mana untuk membeli remaja murah NFL Jerseys

kedua-dua anak lelaki saya adalah pencinta bola sepak profesional yang hebat. Mereka terpaku ke televisyen sepanjang hari setiap hari Ahad dari bulan September hingga Februari supaya mereka tidak melepaskan satu minit gerakan. Tenaga kerja kegemaran mereka adalah Bears Chicago, namun mereka suka beberapa pasukan yang berbeza baik. Dalam apa jua keadaan, mereka tetap memandang pada permainan lewat walaupun Bears telah mengambil bahagian. Mereka juga mempunyai sekumpulan pemain kegemaran dari seluruh liga. Sebagai fanatik sebenar bahawa mereka, anak-anak lelaki saya ingin dengan bangga menyatakan kesetiaan mereka kepada pemain-pemain ini – itulah sebabnya saya telah menghabiskan banyak wang pada tahun-tahun pembentukan NFL penyokong sebelum kini bertahun-tahun.

Lebih sering daripada tidak, pakaian anak muda jauh lebih murah daripada versi dewasa, namun itu tidak lagi berlaku dengan pakaian bola sepak profesional. Sekiranya anda masuk ke dalam aktiviti sukan tempatan anda, anda boleh mengandalkan untuk membayar lebih dari $ 40 hingga $ 60 untuk para penyokong NFL belia yang dihormati. Itu cantik curam, sangat mengingati saya membeli untuk 2 dan perlu mengekalkan pembelian baru kerana kanak-kanak lelaki berkembang. Jadi untuk musim sebelum ini, untuk melindungi dompet saya agak lebih baik, saya mula menonton pusingan untuk remaja berpatutan NFL jerseys alternatif untuk membayar runcit.

Apa yang saya sedar ialah terdapat beberapa pendekatan untuk mendapatkan penyokong awal NFL murah. Pertama, anda boleh menyiasat objek pelepasan di batu bata dan kedai mortar atau peruncit dalam talian. Rak pembersihan biasanya dipenuhi dengan nama dan bilangan pemain yang tidak aktif dengan pasukan. Ini melibatkan orang yang telah memeluk kumpulan akibat perdagangan atau agensi percuma, atau yang telah bersara. Jadi jika anda ingin mempunyai jersi Shawne Merriman, yang anda boleh membayar kadar penuh untuk peralatan yuran Buffalo barunya atau bayar kira-kira satu perempat kos untuk model San Diego Chargers bersejarah. Saya secara individu tidak akan berani memakai jersi lama, tetapi anak-anak saya tidak akan mendengarnya.

Tempat tambahan yang luar biasa untuk mendapatkan remaja NFL jerseys berpatutan adalah untuk menentukan eBay. Biasanya seseorang boleh mencari lelongan untuk penyokong NFL pemuda baru, yang memberikan anda peluang untuk mencetak tawaran kemenangan yang sangat rendah. Kemungkinan besar, satu halangan untuk pergi laluan jualan awam adalah bahawa anda kini tidak dijamin untuk mendapatkan jersi yang anda inginkan pada kadar yang anda selesa dengan sebab ia boleh menjadi mudah bagi mana-mana orang untuk melebihkan anda. Satu lagi kekacauan adalah bahawa anda tidak boleh menjadi seratus peratusan yang pasti anda mendapat profesional sepenuhnya remaja NFL penyokong dari lelongan, walaupun tuntutan bahawa penjual membuat dari awal. Penindasan adalah situasi yang besar pada hari-hari ini, jadi itulah beberapa perkara yang perlu diberi perhatian. Bahawa dikatakan, saya telah membuat banyak pembelian yang berjaya dari eBay sebelum ini beberapa bulan.

Dan akhirnya, anda sentiasa boleh mencuba cara lama untuk menyimpan wang: menunggu objek yang ingin dijual. Walaupun ia memerlukan banyak daya tahan dan ketabahan untuk memantau harga seperti ini, manfaat terbesar adalah anda akhirnya boleh membuat pembelian anda dengan jaminan diri dari yang bergantung kepada peruncit.

Sekiranya terdapat anak-anak dalam gaya hidup anda yang menjadi pencinta bola sepak gergasi, anda boleh lebih kerap daripada tidak mencari diri untuk melayari untuk kehidupan awal NFL jersi suatu hari nanti. Semoga cadangan ini dapat membantu anda menjimatkan wang tunai kerana anda membantu kumpulan kegemaran anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *